X
fr   en   nl

Studie en bouw van gazcompressoren groepen

De levering van een compressorgroep bestaat, meer in het bijzonder, uit de compressor blok, de elektrische motor, de vloeistof afscheider (bestudeert en gebouwd volgens CODAP), de 4-wegkraan, de veiligheidselementen (druk, niveau, temperatuur), het buizenstelsel, de specifieke naar de klanten vereiste instrumentatie en, eventueel, de elektrische bedieningkast.

Een gedetailleerd technische dossier wordt voorzien die de gebruiker de perfecte beheersing van de werking van zijn compressorgroep toelaat.

Studie en bouw van de compressorgroepen gebeuren in België volgens de Europese directieven zoals PED 97/23/EC en ATEX 94/9/EC zowel als machine directief 2006/42/CE.

Toch beperkt het aanbod zich niet in een aantal standaard modellen wetend dat de technische dienst van KROCH EQUIPMENT in staat is de studie en de realisatie te verzekeren van specifieke modellen voor specifieke toepassingen.

Studie en bouw van pompen ( voor LPG en andere vloeibare gassen )

De levering van een pompgroep bestaande, meer in het bijzonder, uit de pomp blok, de elektrische motor, de koppeling en het onderstel, gebeurt met een gedetailleerd technische dossier die de gebruiker een perfecte beheersing van de werking van zijn pompgroep toelaat

Studie en bouwen van de pompgroepen gebeuren volgens de Europese directieven zoals PED, ATEX en machine directief 2006/42/CE.


Selectie

KROCH EQUIPMENT kan zijn klanten aanraden in de keuze van verscheidene pompmodellen rekening houdend met de betreffende toepassing:

  • Centrifugaalpomp met zijdelings kanaal
  • Impellerpomp
  • Schottenpomp
CONTACTGEGEVENS
Firma : Kroch Equipment
Adres : 6, Avenue Lavoisier B-1300 Wavre - Belgium
Telefoon : +32 10 241010